Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся lakme k.therapy bio argan hydrating mask з аргановою олією, 250 мл

800 грн
Опис

Подаруйте своєму волоссю справжній заряд енергії та вітамінів з K.Therapy Bio Argan Hydrating Mask. Продукт призначений для відновлення пошкодженого, сухого, фарбованого та зневодненого волосся. Завдяки своєму натуральному складу він здатний у короткий термін повернути йому гладкість, м’якість, пружність і натуральний блиск.

Як діє?

Базовою речовиною маски є арганова олія. Вона забезпечує максимальне зволоження та глибоке насичення, згладжує пористість волосся, перешкоджає його ламкості надалі та склеює посічені кінчики. Компонент посилює вологоутримувальну здатність клітин і активізує їхню захисну функцію.

Б’юті-поради

Для посилення ефекту й прискорення процесу відновлення до маски рекомендується додати кілька крапель арганової олії із серії Bioargan Oil. Також цей продукт можна використовувати не лише в тандемі з маскою, але й у якості самостійного засобу для щоденного догляду.
Склад товару Маска для волосся Lakme K.Therapy Bio Argan Hydrating Mask з аргановою олією, 250 мл
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Quaternium-87, Ceteareth-33, Bis-Diisopropanolamino-PG-propyl Dimethicon/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Copolymer, Argania Spinosa Kernel Oil, Beeswax (Cera Alba), Fragrance (Parfum), Glycerin, Dimethiconol, Cyclomethicone, Lecithin, Butyloctanol, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, Ceramide 3, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, D&C Orange №4 (CI 15510), Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Limonene
Як використовувати Маска для волосся Lakme K.Therapy Bio Argan Hydrating Mask з аргановою олією, 250 мл
Нанести невелику кількість на вологе вимите волосся. Залишити на 5 хвилин. Змити. При дуже сухому або товстому волоссі найкраще змішати з декількома краплями Bio-argan Oil для посилення живильної та відновлювальної дії.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 250мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?