Всі категорії
Додати товар

Філер для волосся about hair кератинове розпрасовування, 13 мл

33 грн
Опис

У наявності 1 шт
Термін придатності до 05.2025

Тип волосся/проблема
Для пошкодженого волосся, для сухого волосся

Призначення
Відновлення зволоження Для полегшення розчісування

Активний компонент
Кератин

Об'єм
13 мл

Опис товару Філер для волосся ABOUT hair Кератинове розпрасовування, 13 мл
Кератинове розгладження волосся без відвідування салону? Це можливо, якщо ви маєте унікальний філер бренда ABOUT hair! Продукт призначений для сухого та пошкодженого волосся, забезпечує видимий ефект уже після першого застосування.

Як діє?
Завдяки гідролізату кератину та молочній кислоті засіб сприяє глибокому відновленню волосся, згладжує кератинові лусочки, надає зволожувальну та пом'якшувальну дію, збагачує волосся корисними речовинами, надає йому гладкість і природний блиск, робить шовковистими та доглянутими, зменшує сліди ушкоджень, захищає від сплутування, полегшує розчісування.

Б'юті- поради
Для досягнення максимального результату рекомендовано використовувати філер у поєднанні з іншими засобами цієї ж лінійки: шампунем, що інтенсивно відновлює, маскою та кремом-спреєм.

Склад товару Філер для волосся ABOUT hair Кератинове розпрасовування, 13 мл
Denatured Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Aqua, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PPG-3 Caprylyl Ether, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Linalool, Triethanolamine.

Як використовувати Філер для волосся ABOUT hair Кератинове розпрасовування, 13 мл
У не металевій ємності розвести філер із холодною водою в пропорції 1:1, вимішати до згущення. На вимите шампунем і підсушені рушником волосся, нанести філер, почекати 5-10 хв, змити теплою водою. Якщо волосся сильно пошкоджене та потребує більшого відновлення, рекомендується надіти термічну шапочку або рушник і прогріти феном упродовж 5 хвилин. Витримати 20-60 хв (залежно від стану волосся). Промити теплою водою без використання шампуню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари