Всі категорії
Додати товар

Глибоко зміцнювальна маска для всіх відтінків блонду medavita all blondes bonding deep mask

2900 грн -8% 2695 грн
Опис

MEDAVITA All blondes bonding deep mask

Обʼєм: 500 ml

Маска для всіх відтінків білявого волосся, що глибоко відновлює структурні зв'язки (pH 3.5) захищає та зберігає всі відтінки блонду, реструктуризує та відновлює волосся, робить його сильним та щільним. Спеціалісти MEDAVITA використали найкращі косметологічні інновації по догляду за шкірою обличчя та втілили їх в ексклюзивних формулах BLONDIE для максимальної турботи про чутливе знебарвлене волосся.

Ідеально підходить для середньої або товстої, жорсткої текстури волосся. Має неперевершений аромат. Для професійного та домашнього догляду.

Активні інгредієнти:

ГІДРОЛІЗОВАНИЙ КОЛАГЕН
Ущільнює та відновлює структуру волосся, надає йому еластичності та сяйва. Колаген є основою міцності нашого волосся і в поєднанні з гіалуроновою кислотою діє як свого роду наповнювач на двох рівнях: на поверхні, де хімічний вплив і атмосферні агенти можуть викликати пошкодження, і всередині, де на красу нашого волосся може вплинути вік волосся.

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА
Один з основних компонентів міжклітинного матриксу, незамінний елемент усієї сполучної тканини. Молекула гіалуронової кислоти утримує воду, збільшуючись у розмірах, і тим самим забезпечує необхідне зволоження. У результаті волосся отримує значно більше поживних речовин і набуває блиску, сили, щільності та еластичності. Ця дія компенсує негативний вплив сонця, довкілля, агресивних процедур та інших чинників, які можуть вплинути на волосся, викликаючи ламкість, сухість, втрату кольору і блиску.

ПРОТЕЇНИ АМАРАНТУ
Заповнюють порожнини пошкодженого волосся. Полегшують розчісування і дисциплінують локони, запобігаючи сплутуванню. Мають потужні антиоксидантні, антивікові, заспокійливі, антибактеріальні і пом’якшувальні властивості, завдяки високому вмісту заліза і амінокислот.

КЕРАМІДИ
Надають волоссю надзвичайного блиску та сили, захищають колір і мають розгладжувальний ефект. Створюють захисну мантію, що допомагає запобігти ламкості.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл