Всі категорії
Додати товар

Набір преміум масок для волосся hiisees luxurious moisturizing hair mask

160 грн
Опис

Ідеальним косметичним засобом для комплексного догляду за волоссям є шовкова маска з розмарином від фірми Hiisees. Вона представлена в зручних одноразових стіках, має приємну текстуру і тонкий аромат, робить волосся м'яким і слухняним, покращує кровообіг шкіри голови і забезпечує гарний блиск. Екстракт розмарину, що входить до складу маски, прискорює ріст, захищає від волосся від випадіння та негативних впливів навколишнього середовища, перешкоджає появі лупи та сухості, зміцнює структуру, бореться з тьмяністю та ламкістю.

Шовкова маска покращує зовнішній вигляд і позитивно впливає на загальний стан волосся і шкіри голови, відновлює після фарбування, надає силу і робить волосся еластичним і шовковистим, зміцнює корені та прибирає посічені кінчики. Регулярне використання маски в б'юті процедурах інтенсивно зволожує і кондиціонує волосся, оздоровлює і пом'якшує, робить його густішим і блискучим, забезпечує профілактику появи сивини і надає доглянутого вигляду.

Призначення Зволожувальне, Живильне, Від перхоті, Покращення росту волосся

Тип шкіри Всі типи шкіри

Об`єм (мл) 10

Кількість (шт) 20

Країна ТМ Китай

Застосування Нанесіть маску після миття голови на вологе волосся, залиште на 2-5 хвилини, змийте теплою водою. Для найкращого ефекту один раз в тиждень рекомендується залишати маску на волоссі на пів години, обернувши голову гарячим рушником або надівши термошапочку.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Продавець
victoriarabii
victoriarabii
Супер-продавець
Одеса
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?