Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Маска для волосся інтенсивне зволоження та живлення

283 грн
Опис

Маска для волосся – засіб інтенсивного догляду, який  живить, допомагає швидко розчісувати волосся, надовго зберігає м'якість пасм. Відновлює структуру волосся, стимулює кровообіг в шкірі голови і живить волосяні цибулини, активуючи тим самим ріст волосся, надає блиск. Легка, ніжна структура та легкий аромат зробить процедуру приємною.

Маска інтенсивно зволожує, покращує текстуру та товщину волосся, надає блиск та полегшує розчісування. При систематичному використанні проходить проблема посіченості кінчиків, зменшується статичне накопичення, волосся стає більш блискучим, легко розчісується.

Застосування: нанести на сухе волосся, рівномірно розподілити, можна наносити на шкіру голови, залишити на 1-2 год, ретельно змити шампунем та нанести бальзам. 

Настій кропиви - універсальний лікувальний засіб для волосся. Зміцнює та запобігає випадінню, стимулює ріст, позбавляє від лупи та свербіння, відновлює структуру волосся та усуває ламкість, відновлює природний колір та блиск. Дарує здоров’я, слухняність та шовковистість.

Кокосова олія – має багато корисних властивостей для живлення волосся, стимулює ріст волосини, втримує кератин у волосині, захищає від впливу навколишнього середовща, реанімує після хімічної завивки та фарбування, допомагає закріпити колір після нанесення хни чи басми, допомагає позбутися лупи, через свої антимікробні та протигрибкові властивості, зменшує втрату білка з волосся.  Кокосове масло суттєво поліпшує стан і структуру волосся. 

Олія зародків пшениці – має високий вміст поживних речовин. Олія стимулює здоровий ріст волосся, бореться із сухістю, робить волосся блискучим та є природним кондиціонером, допомагає зменшити неестетичний електричний ефект. Білки, вітамін Е та незамінні жирні кислоти в цій олії є поживними речовинами, які дуже важливі для шкіри голови, вони регулюють природний рівень рН. Ці сполуки також сприяють видаленню мертвих клітин шкіри, які накопичуються на поверхні шкіри голови. Має протигрибковий ефект та бореться із посіченими кінчиками.

Екстракт імбиру – покращує кровообіг, містить важливі для волосся вітаміни А і С, а також безліч мінералів, які зміцнюють волосся від коренів до кінчиків, містить у своєму складі ряд амінокислот, які живлять коріння волосся, тим самим відновлюючи їх структуру, має протизапальну та протимікробну властивість.
Додаткові характеристики:
Тип волос: Для всіх типів
Призначення: Оздоровлення

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
meri888
PURITY
Луцьк
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?