Всі категорії
Додати товар

Незмивна маска davroe

380 грн
Опис

Розпив - 30 мл - 380 грн
50 мл - 550 грн
150 мл - 1100
Незмивна Відновлююча термозахисна маска Davroe Luxe leave-in Masque — це унікальний продукт для волосся, який допомагає відновити пошкоджене волосся, зволожити його та захистити від зовнішніх впливів.

Davroe Luxe leave-in Masque містить у своєму складі натуральні інгредієнти, як-от екстракт алое вера, олія жожоба, які живлять і зволожують волосся, роблячи його м'якшим і блискучішим. Маска також містить протеїни кашеміру, які допомагають відновити пошкоджене волосся, зміцнити його та захистити від зовнішніх впливів.

Davroe Luxe leave-in Masque ідеально підходить для використання на пошкодженому та сухому волоссі, а також для захисту волосся від пошкоджень під час укладання феном або застосування праски. Маску можна використовувати щодня або за потреби, щоб додатково зволожити та захистити волосся.

Спосіб застосування маски Davroe Luxe leave-in Masque досить простий. Після використання шампуню та кондиціонера нанесіть невелику кількість маски на вологе волосся, уникаючи коріння. Рівномірно розподіліть маску по всій довжині волосся за допомогою гребінця або пальців. Потім висушіть волосся феном або природним способом. Маску не потрібно змивати, вона є незмивною.

Отже, Davroe Luxe leave-in Masque — це чудовий вибір для тих, хто хоче відновити пошкоджене волосся, зволожити його та захистити від зовнішніх впливів, не забуваючи про природність і здоров'я волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 30мл
  • 50мл
  • 150мл
Об'єм:
30 мл 50 мл
Продавець
yulia...
VOLOSSYA store
Супер-продавець
Житомир
82% виконаних замовлень
Була

Ще продаю