Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся салонний ефект за 8 секунд masil 8 seconds 100ml

350 грн
Опис

Опис
Корейські експерти неможливе роблять реальним. На цей раз бренд Masil здивував прихильників унікальною маскою, що відновлює волосся лише за 8 секунд. Вона стане справжнім спасінням для власниць пошкодженого та сухого волосся, яким постійно бракує часу на повноцінне відновлення після фарбування.

Як діє?

Маска має вигляд прозорої рідини, що перетворюється на нижній крем після контакту з водою. Завдяки інверсії фаз засіб, на відміну від традиційних продуктів, легше проникає всередину волосини та не закорковує пори на шкірі голови. Після нанесення маска розігріває волосся та шкіру для активної дії компонентів та стимуляції роботи волосяних фолікулів.
В основі формули засобу — 16 рослинних екстрактів (лакриці, зеленого чаю, лаванди, лимона, центелі азійської, апельсина, гінкго тощо), які відновлюють структуру волосся та оздоровлюють його.
Гідролізований колаген і кератин, цераміди, протеїни шовку розгладжують волосся, роблять його еластичним та м’яким, надають кондиціонувальний ефект.
Екстракт спіруліні бореться з випадінням та активізує ріст нового волосся.
За регулярного застосування маски ваші волосся стануть міцними і блискучими, а на додаток ви отримаєте приємне відчуття свіжості завдяки ментолу.
Б’юті-поради

Маска подарує максимальний результат, якщо використовувати її разом з іншим продуктом Masil – очищувальним шампунем з амінокислотами. Також радимо закріпити результат і захистити волосся від пошкоджень за допомогою спеціального спрею.

Як використовувати Маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask Салонний ефект за 8 секунд, 100 мл
Змішати засіб із водою у пропорції 1:1 (потрібно від 13 до 30 мл, залежно від тривалості волосся). Тщательно перемішайте. Наносити маску на вологу волосся після миття шампунем, рівномірно розподілити за всією довжиною розтиральними рухами, залишити на 8 секунд (допускається залишати маску на 3–5 хвилин, якщо волосся дуже пошкоджене), змити засіб теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?