Всі категорії
Додати товар

Очищувальний спа пілінг для шкіри голови la'dor scalp scaling spa ampoule, 15 г

105 грн
Опис

Опис
Якісний догляд за будь-якою ділянкою шкіри починається з її ретельного очищення. La’dor Scalp Scaling Spa допомагає видалити загрязнення, залишки засобів для укладання та лупу. Ампулі містять скрабувальні частинки, екстракти зеленого чаю та чайного дерева, екстракт равликового слизу.

Як діє?

Засіб забезпечує глибокий пілінг шкіри голови, звільняє її від надлишків себуму та забруднень, відлущує ороговілі ділянки.
Екстракт чайного дерева заспокоює та знімає запалення, створює відчуття свіжості.
Скрабувальні гранули, збагачені витаминами, видаляють загрязнення та неприємний запах.
Ментол дарує прохолоду та свіжість, заспокоює подразнення та зменшує почервоніння.
Б’юті-поради

Щоб зберегти нормальний гідроліпідний баланс шкіри та запобігти утворенню лупи, необхідно регулярно змивати засоби для укладання волосся. Намагайтеся використовувати для миття голови теплу воду з температурою близько 37°C. Надто холодна або гаряча вода можуть шкідливо впливати на шкіру.

Як використовувати Очищувальний спа пілінг для шкіри голови La’dor Scalp Scaling Spa Ampoule, 15 г
Нанесіть ампулу на шкіру голову відразу ж після обробки шампунем. Кінчиками пальців обережно помасажуйте шкіру, а потім розітріть засіб по всій довжині волосся. Далі ретельно промийте теплою проточною водою. Також застосування ампулі рекомендується безпосередньо перед проведенням складних косметичних процедур на зразок фарбування або ламінування локонів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?