Всі категорії
Додати товар

Набір для відновлення волосся oribe gold lust. шампунь, кондиціонер, маска

1090 грн
Опис

Набір містить шампунь, кондиціонер і маску по 15 мл
Оригінал з Sephora Америка

Поверніть своєму волоссю блиск і здоров'я. Цей омолоджувальний відновлювальний комплекс поєднує в собі цілющі олії й екстракти багатовікової історії — кипариса й аргани — з нашим революційним біовідновлювальним комплексом, який балансує шкіру голови та зміцнює внутрішню силу кожної пасма.

Захищає волосся від пошкоджень.

Омолоджує волосся, роблячи його молодішим і здоровішим.

Зміцнює внутрішню силу кожного пасма.

👌Відновлює вологу
Комплекс Oribe Signature (арбуз, лічі та квітка едельвейса) захищає волосся від окисного стресу, фотостаріння та руйнування природного кератину і водночас захищає від висушувального, шкідливого та виснажливого впливу елементів.

👌Біовідновлювальний комплекс, включно з рослинним колагеном, кофеїном, біотином і ніацинамідом, проникаючи в корінь, зміцнюючи, глибоко живлячи та зміцнюючи кутикулу зсередини, а також заряджаючи шкіру голови енергією й омолоджуючи волосяні фолікули.

👌Екстракт кипариса, відомий у давнину як символ безсмертя, глибоко зволожує, забезпечуючи тривалий ремонт і відновлення молодості.

👌Амінокислотний комплекс, розроблений так, щоб дуже нагадувати білки кори головного мозку волосся, зволожує волосся і шкіру голови, зміцнює і відновлює пошкодження кутикули.

👌Арганова олія додає здорового блиску, відновлює пошкодження й контролює кучеряве волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
  • 15мл
  • 40мл
  • 50мл
Продавець
11victoria11
11victoria11
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари