Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Професійний набір karseell original для відновлення сухого пошкодженого волосся +...

3350 грн
Опис

Відновіть природну красу та здоров'я вашого волосся за допомогою комплексного професійного догляду від Karseell! 🌿✨

Крок 1: Шампунь MACA ESSENCE MOISTURE
**MACA ESSENCE MOISTURE** – це ніжний засіб для очищення та відновлення сухого й пошкодженого волосся. Його унікальна формула містить рослинні інгредієнти, коштовний екстракт баобаба (Adansonia digitata extract), кератин та лецитин, які насичують волосся поживними компонентами, роблять щільнішим, підтримують оптимальний pH баланс, захищають від негативного впливу навколишнього середовища, та надають доглянутий вид. Шампунь підходить для всіх типів волосся, у тому числі фарбованого та після хімічних обробок. Не містить сульфатів, фосфатів та парабенів.

Крок 2: Маска ARGAN COLLAGEN TREATMENT
Після миття шампунем, нанесіть регенерувальну маску **ARGAN COLLAGEN TREATMENT** від бренду Karseell для максимального догляду та відновлення волосся. Маска містить:

- *Гідролізований Колаген*: Зміцнює структуру волосся та покращує їх еластичність, запобігаючи ламкості та посіченим кінчикам.
- *Арганова Олія*: Глибоко живить та зволожує волосся, роблячи їх м’якими і блискучими.
- *Гідролізований Кератин та Біотин*: Відновлюють пошкоджені ділянки волосся, стимулюють їх ріст та зміцнюють.
- Пантенол: притягає вологу до волосся, допомагаючи зберігати оптимальний рівень вологості і попереджаючи сухість і ламкість та допомагає вирівнювати пошкоджені ділянки волосся, сприяючи відновленню їх здорової структури і вигляду.
- *Poliquaternium-80*: Відмінний кондиціонуючий полімер. Зволожує, відновлює пошкоджені ділянки. Забезпечує додатковий захист і гладкість волосся, роблячи їх більш слухняними, полегшуючи розчісування вологого волосся, та запобігає електростатичному заряду, коли волосся сухе.
- *Диметикон і Циклопентасилоксан*: Забезпечують гладкість та міцність волосся, захищаючи їх від шкідливого впливу навколишнього середовища.
- *Екстракт меду*: Природно зволожує і живить волосся, додаючи йому природного блиску.
- *Натрій PCA та Ферментований рисовий фільтрат (саке)**: зволожують і захищають кожну волосинку, сприяючи їхній стійкості та здоровому вигляду. Надаючи волоссю додаткове живлення, зволоження, захист та покращуючи його структуру, роблячи волосся більш здоровим та сяючим.

Нехай маска діє 15-30 хвилин, під термошапочкою, щоб розкрити свій повний потенціал.

Крок 3: Кондиціонер MACA ESSENCE REPAIR
Після використання маски, нанесіть кондиціонер **MACA ESSENCE REPAIR** для закріплення ефекту та додаткового догляду. Кондиціонер глибоко насичує волосся вологою та корисними речовинами, завдяки гідролізованим білкам пшениці та аргановій олії, надає міцність, гладкість та блиск, захищаючи волосся від агресивних впливів навколишнього середовища. Регулярне використання кондиціонера робить волосся більш еластичним, щільним, блискучим та зменшує посічені кінчики.

Крок 4: **Олія для волосся Karseell** - оригінал у склі, чудовий засіб для додаткового живлення та блиску.

Завдяки унікальній формулі інгредієнтів, які включають олії макадамії, аргани, олії чайного дерева, ромашки, алое та екстракти водоростей, жирні спирти та пантенол- ця олійка не лише живить та відновлює знесилене волосся, а й надає йому природний блиск.

🔥 Відновлення, ідеальне зволоження та неперевершений блиск – ваше волосся буде зачаровувати кожного, хто на вас подивиться!

Не пропустіть цю вигідну можливість покращити стан свого волосся якісними продуктами від Karseell!

Пропонуємо продукцію Karseell оптом та в роздріб.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл
Тип волосся:
Жирне волосся Пошкоджене волосся
Особливості:
Професійний Кератиновий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?