Всі категорії
Додати товар

Kerastase resistance masque force architecte відновлювальна маска.

195 грн
Опис

Kerastase Resistance Masque Force Architecte.
Маска для ламкого, пошкодженого волосся й посічених кінчиків.

Ця маска є на розпив.
20 мл — 195 гривень.
50 мл — 430 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Багата формула представленого засобу була розроблена найкращими технологами Kerastase спеціально для інтенсивної реконструкції пасом I-II ступеня пошкодження і повернення їм первозданної гладкості та м'якості.

Відновлювальна та зміцнювальна формула маски від Kerastase надає цілеспрямований вплив на пошкоджену кутикулу сухих, ламких і чутливих пасом, у такий спосіб оновлюючи їх і відроджуючи їхню силу. Основний активний компонент маски — це ексклюзивний комплекс Ciment-Cylane3, у якому паризькі майстри поєднали три активні інгредієнти, які беруть участь в інтенсивному ремонті волосся: Intra-Cylane, Pro-Keratine та кераміди. Ці компоненти цементують пошкоджені зони волосяних волокон, а також згладжують посічені кінці, даючи змогу локонам миттєво стати сильнішими та набути приголомшливий блиск, що підкреслює їхнє здоров'я.

Спосіб застосування: нанести масажними рухами на вимите, просушене рушником волосся. Залишити на 5-10 хвилин, ретельно змити. У разі потрапляння в очі ретельно промити водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари