Всі категорії
Додати товар

Verfons moroccan oil маска для волосся сухого і ламкого поживна з марокканським...

109 грн
Опис

Волосся постійно зазнає негативного впливу цілого ряду зовнішніх чинників. Тому для збереження їхнього здоров'я та зовнішньої краси використовують спеціальні косметичні засоби. І ця чудова маска для волосся з марокканською аргановою олією якраз є таким ефективним засобом.

Джерело корисного продукту — дерево аргани, що росте в Марокко, яке називають залізним. Маска з аргановою олією завжди дає позитивний ефект у формі шовковистих пасом, що легко спадає, що випромінюють здоров'я.
Позитивний вплив олії зумовлений наявністю в достатній кількості вітаміну, А або токоферолу, відповідального за регенерацію локонів, усунення їхньої ламкості та стоншення. - Насиченість, що сприяють розгладженню волокон поліфенолами.
- Наявність органічних сумішей у формі ванілінової, ферулової, бузкової кислот, що ефективно усувають запальні процеси.
- Насиченість жирними олеїновою, пальмітиновою, лінолевою та стеариновою кислотами, що підтримують здоров'я волосся й забезпечують його захист.
- Наявність стеринів, здатних відстрочити появу сивих волосин завдяки омолодженню клітин.

Результатом масочної олійної терапії стають добре зволожені, відновлені та зміцнені локони, захищені від негативного впливу морозу або палючого сонця. Першим етапом догляду завжди є якісне очищення — перед нанесенням маски необхідно ретельно очистити волосся від забруднень. Маску потрібно нанести на вимите вологе волосся, витримати 10-15 хвилин, після чого ретельно змити проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?