Всі категорії
Додати товар

Відновлююча сироватка для волосся lador snail sleeping hair ampoule

80 грн
Опис

Засоби для догляду за волоссям і шкірою голови від La'dor - це професійні лінії, що поєднують традиції східної медицини з передовими розробками корейських учених. Перш за все, засоби Lador призначені для пошкодженого волосся. Інноваційна формула засобів відтворює первісну цілісність волосся, сприяє відновленню гідроліпідної оболонки волосяних стрижнів, яка служить природним захистом здорового волосся.
Дорогий, салонний догляд за волоссям у домашніх умовах від компанії La'dor. Засоби дають змогу доглядати за шкірою голови та волоссям не тільки вдень, а й уночі.

Професійна нічна відновлююча сироватка допомагає заповнити нестачу власного кератину, через нестачу якого волосся стає пухким, ламким, втрачає блиск, гладкість і пружність, з'являються посічені кінчики.
Сироватка сприяє активному відновленню структури волосся в нічний час, коли процеси регенерації відбуваються особливо активно. Засіб зміцнює коріння волосся, а також саме волосся по всій довжині, запечатує посічені кінчики, робить волосся гладким, блискучим і шовковистим.
Крім того, сироватка підвищує міцність волосся, посилює його здатність чинити опір агресивному впливу навколишнього середовища (вітру, сонця, води, сухого повітря).

Спосіб застосування: Нанести на волосся по всій довжині за 30 хвилин до сну. Використовувати 1-3 рази на тиждень.

Об'єм: 20 мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
20 мл