Всі категорії
Додати товар

Masil 8 seconds salon hair repair ampoule протеїнова маска-філер для пошкодженого волосся

55 грн
Опис

Протеїнова маска-філер для пошкодженого волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule глибоко відновлює структуру локонів, запобігає ламкості та посіченню, повертає пасмам гладкість і здорове сяйво.
Філер глибоко відновлює ослаблене волосся, наповнює його поживними речовинами і вологою, миттєво усуваючи сухість і пом'якшуючи. Засіб розгладжує кератинові лусочки, вбудовується в пошкоджені ділянки, заповнюючи цілісність волосся. Утворює невидиму захисну оболонку, яка оберігає волосся від агресивного впливу гарячого повітря, засобів для укладки та жорсткої води.
Філер має текстуру згущеної водички, а під час контакту з водою перетворюється на густу кремову маску. Засіб комфортно розподіляється по пасмам і легко змивається.

Основні діючі інгредієнти:

Комплекс 10 рослинних протеїнів активно відновлюють тьмяне і мляве волосся, чинять зволожувальну і зміцнювальну дію, надають волоссю блиск, підвищують еластичність і щільність. Повертає локонам природний об'єм, робить їх більш слухняними.

Комплекс амінокислот глибоко зволожують шкіру, покращують мікроциркуляцію та обмінні процеси між клітинами. Сприяють синтезу білків і колагену, оберігають волосся від шкідливого впливу зовнішніх факторів.

Ментол освіжає і охолоджує шкіру, знімає подразнення і заспокоює запалення.
Нормалізує роботу сальних залоз, сприяє загоєнню шкіри і чинить антисептичну дію.

Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волосини, відновлює і ущільнює її структуру, розгладжує кератинові лусочки.

Олія авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волоса. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.

Комплекс рослинних екстрактів глибоко зволожують і заспокоюють шкіру голови, знімають подразнення і лущення, перешкоджають утворенню лупи.

Підходить для сухого та пошкодженого волосся.

Спосіб застосування:
Змішайте філер з водою 1:1 до отримання густої кремової консистенції.
Помийте голову шампунем, злегка підсушіть волосся і рівномірно нанесіть засіб по всій довжині локонів.
Щоб посилити дію філера, загорніть волосся в рушник або надіньте термошапку, прогрійте локони феном близько 10 хвилин.
Зачекайте 10 хвилин.
Промийте волосся теплою водою, ретельно змиваючи водою.

Об'єм: 15мл

Повернення не передбачено!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл

Схожі товари