Всі категорії
Додати товар

Маска-пілінг для волосся і шкіри голови lador tea tree scalp hair pack

390 грн
Опис

Маска-пілінг для шкіри голови з чайним деревом Lador Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack сприяє глибокому очищенню шкіри голови від скупчення відмерлих клітин, що скупчилися, регулює роботу сальних залоз, попереджає виділення надлишків шкірного жиру і появу лупи. Покращує кровообіг у шкірі голови, зміцнює волосяні цибулини, а отже, і саме волосся.

Олія чайного дерева - головний компонент засобу. Олія чайного дерева дуже позитивно діє на волосся, сприяє його зміцненню і позбавленню від лупи, запобігає випадінню і ламкості волосся, допомагає освіжити занадто жирне волосся, знімає подразнення шкіри голови, має заспокійливий ефект.

М'ята дає дуже приємний освіжаючий і легкий охолоджувальний ефект.

Прополіс у складі маски має антимікробну дію, тому дуже ефективний у боротьбі з лупою. Містить рослинні смоли, вітаміни та мінеральні солі, завдяки чому ефективно оздоровлює і зміцнює волосся, надаючи йому блиск і шовковистість.

Муцин равлика регенерує шкіру голови, стимулює клітинне оновлення, зволожує.

Спосіб застосування: вимити волосся шампунем, віджати, нанести маску по всій довжині, зокрема й на шкіру голови, помасажувати і через 1-2 хвилини змити. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Підходить для всіх типів волосся.

200мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 200мл