Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri vitalizing nutrition hair pack поживна відновлююча маска для волосся

310 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Nutrition Hair Pack
Живильна відновлювальна маска для волосся
Vitalizing Nutrition Hair Pack з оживляючої серії Vitalizing на основі корейських лікарських рослин. Серія розроблена спеціально для ослабленого волосся. Живильна маска відновлює структуру волосся, зволожує, робить його гладким і слухняним, запобігає появі посічених кінчиків, усуває статичну електрику, полегшує розчісування волосся і подальше укладання.

До складу маски входять екстракти лікарських рослин, традиційно використовуваних у східній медицині. Активний компонент маски - настій лепехи болотної, що з давніх часів використовується в Кореї для догляду за волоссям. Він зміцнює структуру волосся, зволожує, надає йому еластичність і гладкість, запобігає появі посічених кінчиків. Гідролізований кератин у складі маски відновлює пошкоджену структуру волосся.
Також маска містить комплекс ферментованих рослинних екстрактів (U-turn Complex), що складається з центелли азіатської, гледичії китайської, хаутинії серцелистої, оксамиту амурського, гірчака японського, чорноголовки та пухирника японського. Процес ферментації збільшує концентрацію корисних речовин і підсилює ефективність впливу екстрактів.

Маска особливо рекомендується для сухого, зневодненого, ламкого, пухнастого волосся, що плутається. Вона надає волоссю шовковистості, гладкості, пружності та красивого блиску.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість маски на вологе волосся після застосування шампуню DAENG GI MEO RI Vitalizing Shampoo і рівномірно розподіліть по всій довжині, за винятком коріння і шкіри голови. Помасажуйте волосся, ретельно втираючи маску. Залиште на 2-3 хв, потім змийте теплою водою. У разі потрапляння в очі негайно промийте водою.

120мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл