Всі категорії
Додати товар

Emmebi italia маска глибокого відновлення фаза-2 pro hair new sealing mask 200 ml

400 грн -10% 360 грн
Опис

Emmebi Italia Маска глибокого відновлення Фаза-2 Pro Hair New Sealing Mask 200 ml Багатофункціональна маска Zer035 Pro Hair New Sealing Mask, яка підходить для використання відразу після фарбування волосся, біо-завивки, вирівнювання та у подальшому домашньому догляді. Застосовуючи маску безпосередньо після процедури фарбування, біо-завивки або вирівнювання, волосся набагато швидше відновиться. Сприятливу антиоксидантну дію здійснять мультивітамінні екстракти, що входять до формули даного продукту. Масло манго і каріте мають зволожуючий і пом'якшувальний ефект, впливають на стрижень волосся. Гідролізований кератин відновлює структуру волосся на глибокому рівні та допомагає відновити пошкоджену кутикулу зовні.

Ретельно опрацьований склад маски подбає про зволоження та живлення ослабленого хімічними процедурами або просто пошкодженого волосся, зробить його слухняним, полегшивши процес розчісування. Маска ліквідує на молекулярному рівні будь-які запахи, що залишаються у волоссі після хімічних процедур.

Підходить для всіх типів волосся 18+

Спосіб застосування: нанести на вимите вологе волосся, розподілити по всій довжині. Витримати 5-15 хвилин, а потім змити

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?