Всі категорії
Додати товар

Арганова олія для волосся lador premium argan hair oil

590 грн
Опис

Основний компонент Lador Premium Argan Hair oil, марокканськa арганова олія (багата органічними кислотами, токоферолом, вітаміном Е, поліфеноли, жирними кислотами і стеринів) - це одне з найсильніших засобів для швидкого оздоровлення і відновлення волосся, особливо сильно ослаблених, сухих і схильних до ламкості в результаті частих фарбувань або ж термічного впливу.Олія зміцнює структуру пасом по всій довжині, справляється з проблемою посічених кінчиків, пом'якшує, повертає дивовижну гладкість, робить пасма слухняними для створення будь-якого укладання.

У складі засоба немає спирту, синтетичних барвників та ароматизаторів, тому воно підійде при підвищеній чутливості шкіри голови. Масло можна застосовувати декількома способами: нанести по всій довжині на волосся перед миттям і потримати близько години або використовувати невелику кількість на вологе волосся перед сушкою, приділивши особливу увагу посіченим ділянкам волосся.

Основний компонент - олія аргана (органічне масло, сертифікат ECOCERT), яке з давніх-давен славиться багатим складом з вітамінів, поліфенолів, жирних кислот і мікроелементів. При використанні арганової олії вдається швидко відновити структуру пасом, зміцнити волосяні фолікули, надати волоссю еластичність і забезпечити потужний захист проти ультрафіолету і інших чинників (температурних перепадів, вологості, термічного впливу, фарбування). Масло активує вироблення колагену і кератину - природних складових волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tonymoly
Tony Moly
Коломия
48% виконаних замовлень
Була

Схожі товари