Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся "відновлення волосся" з про-кератиновим комплексом ellips hair...

565 грн
Опис

Бажання мати найпривабливіший вигляд змушує дівчат регулярно використовувати термоприлади для укладання пасом, наприклад, фен, плойку та прасочку. Високі температури не найкращим чином впливають на структуру волосся, пересушують його, провокуючи ламкість і появу посічених кінчиків. Щоб відновити і захистити локони від пошкодження, скористайтеся Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex бренда Ellips.

Дія вітамінів для волосся спрямована на інтенсивне відновлення їхньої структури. Завдяки збагаченій олією жожоба формулі засіб обволікає кожну волосинку, перешкоджаючи випаровуванню вологи. Спеціальний Pro-Keratin Complex покращує стан і зовнішній вигляд пошкоджених внаслідок хімічної завивки або термічного оброблення пасом.

Спосіб застосування
вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць одну капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити і укладати його звичайним способом.

Склад
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Ascorbyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, BHT

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?