Всі категорії
Додати товар

Мікс капсул для волосся ellips, 50 шт к. 15053_5

600 грн
Опис

Мікс капсул подарує волосам повноцінний догляд і відтепер радуватимуть вас своєю красою. Формат міксу дозволяє спробувати 8 різних видів капсул Ellips.

Склад міксу:

1. Капсули для брюнеток "Шовкова ніч" з олією Кемірі та олією Червоне Віра - зміцнюють і оздоровлюють волосся

1. Відновлювальні капсули Ellips з вітамінами А,С,Е і олією Жожоба - інтенсивно зволожують, зміцнюють і оздоровлюють волосся.

2. Капсули Ellips з маслом Алое Віра, вітамінами А,С,Е та про вітаміном В5 - покращують структуру волосся.

3. Капсули Ellips «Сяйво кольору» - зберігають колір фарбованого волосся, стимулюють процес відновлення, інтенсивно зволожують.

4. Капсули Ellips "Нічне сяйво"  з горіховою олією кукуї та олією алое віра - потужно зволожують, оздоровлюють волосся і захищають його від шкідливого ультрафіолету.

5. Капсули Ellips "Здоров'я волосся" з женьшенем і медом. Зберігають гладкість, зміцнюють волосся, перешкоджають їх випаданню.

6. Капсули Ellips "Розкішне сяйво" з олією Алое Віра і комплексом вітамінів. Захищають від згубної дії УФ-випромінювання, перешкоджають випаданню.

7. Капсули Ellips "Терапія для волосся" з олією жожоба - полегшують розчісування, перешкоджають випадання, не жирнюють і не обтяжують волосся.

У баночці 50 капсул.

Можна зібрати мікс враховуючи Ваші побажання.
Об'єм капсули: 1 мл

Спосіб застосування: вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу і нанести на вологе волосся. Чи не змивати. Сушити та укладати волосся звичайним способом.
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавець
Вінниця
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари