Всі категорії
Додати товар

Нічна кератинова сироватка для волосся від la'dor

95 грн
Опис

Нічна кератинова сироватка для волосся від La'dor

🧴Інтенсивно відновлювальна сироватка призначена для застосування тоді, коли шкіра і волосся найбільш сприйнятливі до впливу корисних активних компонентів - вночі.
🧴Завдяки вмісту біополімерних й амінокислотних сполук засіб швидко проникає в кортекс волосяних стрижнів і сприяє регенерації пошкоджених ділянок, заповнюючи їх білками, схожими з природним матеріалом волосся.

🧴Швидко позбавить волосся від сухості, ламкості, вирішить проблеми посічених кінчиків і неживого зовнішнього вигляду ваших локонів.
🧴Диво-сироватка містить натуральний комплекс фітоекстрактів: конвалії, альпійського едельвейса, індійського лотоса, жасмину, кореня ірису і білої лілії. Активні компоненти комалексу інтенсивно зволожують і розгладжують ваше волосся, надаючи йому сліпучий блиск і доглянутий, здоровий вигляд.

🔎Спосіб застосування:

Незмивна кератинова сироватка для волосся La'dor Sleeping Keratin Ampoule є нічним косметичним засобом, і наноситься перед сном. Спочатку потрібно ретельно вимити волосся шампунем. Після просушіть і акуратно розчешіть волосся. Далі нанесіть сироватку на пошкоджені ділянки волосся, але не ближче ніж на 1 см від шкіри голови. Після процедури лягайте спати. Вранці голову не потрібно знову мити, бо сироватка не провокує масність волосся і не обтяжує його. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

💳 Вартість: 95 грн - 20 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
20 мл
Продавець
ybidetail
Gdm_makeup_ua
Супер-продавець
Львів
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?