Всі категорії
Додати товар

Ароматизоване кокосове масло для волосся і тіла "лайм" top beauty 250 мл к. 10334

115 грн
Опис

Ароматизована кокосова олія для тіла з вітаміном Е — це універсальний засіб. Його багата формула посилена ефірними оліями та іншими корисними інгредієнтами для ніжної, як шовк, шкіри, пахучої чудовим ароматом кокоса. Розкішна та м'яка текстура — непередавані відчуття, які неможливо забути! Олію можна використовувати для щоденного догляду за волоссям та шкірою будь-якого типу.

Як наносити олію на волосся? Є кілька способів і різні джерела пишуть по-різному. Якщо коротко та по суті:

→ кожному з нас свій тип волосся і шкіри й навіть якщо шкіра голови жирна, то в цього жиру можуть бути 100 різних причин у 100 осіб. Тому немає єдиного рецепта нанесення кокосової олії на волосся для всіх людей, але ви можете знайти свої власні рецепти методом експерименту, скориставшись для початку готовими рецептами та розуміючи, що вони можуть бути абсолютно різнимиouthy

Перший варіант використання: наносити кокосову олію тільки на волосся, уникаючи коренів і шкіри голови. Для довгого волосся досить 1-2 столових ложок олії.

Другий варіант: втирати кокосову олію в шкіру голови, наносячи її на корені волосся. Ця маска підходить не всім і робити її можна нечасто, але її варто спробувати — особисто моя жирна шкіра голови почувається чудово після такого плюс, якщо немає завивання, то я наношую олію на все волосся цілком. Маску можна наносити за кілька годин до миття голови або залишати на всю ніч. Робити не частіше ніж 4 рази на місяць.
ПІСЛЯ МАСКИ ЖОРСТУВАЛЬНО МИТИ ГОЛОВУ МІНІМУМ 2 РОЗА ПІДРЯД. 

Олія також можна використовувати для тіла, замість усіх кремів.Особливо ефективними процедури з олією будуть для сухої, ушкодженої шкіри. Стимулює обмінні процеси шкіри, чим перешкоджає її в'яненню. Має протизапальну дію під час дерматитів, має антицелюлітну дію. Зволожує й тонізує шкіру, надає їй гарного здорового вигляду.Можно використовувати також для догляду за волоссям, улицом, шкірою рук. Після застосування олії шкіра стає неймовірно м'якої і ніжної,шовковистої, а Найголовніше, олія стане бар'єром на шкірі та вам буде не страшний мороз і вітер.

Склад олії для тіла: кокосова олія, вітаміни А й Е.

Спосіб застосування: наносити в невеликій кількості, легкими масажними рухами, можна додавати у ванни для купання.
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари