Всі категорії
Додати товар

Ампули для відновлення неживого, посіченого волосся dikson structur fort

580 грн
Опис

Ампульний засіб для відновлення неживого, посіченого волосся Dikson Structur Fort

10x12мл.

Ліпідний коктейль для волосся 

Важливість ліпідів обумовлена ​​тим, що вони забезпечують бар'єрні властивості епідермісу, завдяки чому запобігає зневодненню шкіри шляхом зростання трансепідермальної втрати води (ТЕПВ).Завдяки роговому шару епідермісу та його міжклітинному ліпідному матриксу вода та електроліти утримуються всередині організму, а не випаровуються безупинно з його поверхні. 

Ампульний засіб миттєвої дії для відновлення неживого, тонкого, посіченого та ослабленого волосся 

Зміцнює, зволожує та відновлює волосся, пошкоджене фарбуванням, а тонкому волоссю надає об'єм та еластичність. 

Освіжає та відновлює шкіру голови після будь-яких хімічних процедур.

Застосування ампул можливе як перед, так і під час (особливо подвійного) фарбування або хімічної завивки. Миттєво відновлює структуру неживого волосся.

 Ідеально підходить для SPA-догляду в салоні та чудово поєднується з усіма ампулами з лікування шкіри голови. 

Упаковка: коробка із ампулами 10 шт. по 12мл. Курс відновлення 10 разів, кожне миття. Профілактика – 1 раз на тиждень, 3-5 рази

Активні компоненти відновлюють структуру волосся по всій довжині, нормалізують рівень зволоження, пом'якшують і ущільнюють волосся, очищають шкіру голови, освіжають і заспокоюють її, а також мають яскраво виражену антисептичну і ранозагоювальну дію, дарують волоссю життєву силу і блиск. Діє безпосередньо на пошкоджені ділянки волосся.Містить мінералізуючі добавки. Допомагає стабілізувати ідеальні фізіологічні умови шкіри, діючи також проти лупи і жиру.

Результат

Волосся виглядає доглянутим і сяє, наче шовк.Розкішний об'єм та надійний захист від зовнішніх впливів, збільшується час між укладаннями (шкіра голови жирніє повільніше).

Спосіб застосування

Застосовувати один флакон після кожного миття голови рівномірно розподіляючи. Розчешіть волосся у всіх напрямках для повного проникнення продукту.Для кінчиків, що січуться, спочатку нанесіть засіб на кінчики і акуратно помасажуйте. Потім розчешіть волосся по всій довжині. За кілька хвилин змийте теплою водою.

склад

 Methoxyisopropanol, Aqua (Water) (Eau), Alcohol Denat., Lauryl Alcohol, PEG-15 Cocopolyamine, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Lactic Acid, Methyl Salicylate, Zinc Gluconate, Manganese Gluconate,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий

Схожі товари