Всі категорії
Додати товар

Ellips олія для волосся з вітамінами та екстрактом блакитного лотоса hair vitamins...

150 грн
Опис

За даними медиків, надмірне перебування на сонці є найчастішою причиною структурних пошкоджень волосся: UVB-випромінювання відповідає за втрату білка волосся, а UVA-випромінювання відповідає за зміну кольору. Але, звичайно ж, окрім цього нашими постійними супутниками також є фени, випрямлячі, плойки, які лише посилюють ситуацію. І раптом ми виявляємо, що нашим волоссям потрібне термінове відновлення. З цим допоможуть впоратися капсули для волосся з вітамінами та екстрактом камелії від бренду Ellips.

Ellips Hair Vitamins Pure Natura – це унікальна олія для волосся, яка має інтенсивне відновлення і призначена для волосся після хімічного впливу (екстремальне фарбування, хімічна завивка або випрямлення). Просто відкрийте капсулу, вилийте засіб на руки і рівномірно розподіліть по волоссю, не змиваючи. Ви відразу побачите результат – колір сяє у всій красі, волосся набуває здорового вигляду, м’якості, шовковистості від коренів до самих кінчиків.

Всі компоненти відновлюють сухе і ламке волосся, надають гладкість пористим і тьмяним, запобігають появі посічених кінчиків. Це дозволяє рідше підстригати волосся і відростити бажану довжину.

Капсули Ellips підходять для всіх типів волосся, відрізняються легкою текстурою, миттєво вбираються, не склеюють і не обтяжують.

Властивості:

Відновлює пошкоджені ділянки волосся;
Дарує локонам блиск та еластичність;
Робить волосяні волокна більш щільними та еластичними;
Надає інтенсивну регенеративну дію;
Глибоко зволожує та вирівнює баланс вологи у структурі волосся;
Усуває сухість та ламкість;
Захищає волосся від теплового впливу та негативного впливу факторів зовнішнього середовища;
Чинить миттєву дію.

Спосіб застосування:

Вимити волосся.
Просушити рушником.
Відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу і нанести на вологе волосся.
Не змивати.
Сушити та укладати волосся звичайним способом.

Об’єм: 8×1мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари