Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся ellips hair vitamin mix

600 грн
Опис

Капсули для волосся Ellips Hair Vitamin містять натуральні олії та комплекс вітамінів А, Е, С та В5, необхідних для живлення, захисту та відновлення волосся. Надають волоссю блиску, гладкості, шовковистості, полегшують розчісування і запобігають сплутуванню.

Засіб ефективно відновлює еластичність пасм, зменшуючи втрату волосся внаслідок ламкості. Захищає волосся від агресивних факторів зовнішнього середовища, знижує негативний вплив ультрафіолету та високих температур.

Після використання капсул волосся набуває здорового і доглянутого вигляду, а приємний аромат олії тримається протягом усього дня.

Відновлюють сухе і ламке волосся, надають гладкості пористим і тьмяним, запобігають появі кінчиків, що січуться. Це дозволяє рідше підстригати волосся і відростити бажану довжину.

Ця олія відрізняється легкою структурою, моментально вбирається, не склеюється і не обтяжується. Зменшує статику та пухнастість, при цьому зберігає об'єм волосся. Ефект помітний після першого застосування!

Формат міксу дозволяє спробувати 5 різних видів капсул із серії Макаронська олія

Застосування:

Відріжте носик капсули та розподіліть її в долонях. Нанесіть засіб на вимите, просушене рушником волосся. Сушіть і укладайте звичним способом. Чи не змивати! Не наносьте на коріння волосся!

Об'єм – 50 капсул по 1 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natali1298
natali1298
Рівне
49% виконаних замовлень
Була