Всі категорії
Додати товар

Philip kingsley набір незмивний кондиціонер для блиску та засіб для зміцнення кінчиків, 2*20 мл

400 грн -13% 350 грн
Опис

Philip Kingsley Набір Pure Colour незмивний кондиціонер для блиску та Bond Builder Split End Remedy засіб для зміцнення кінчиків, 2*20 мл

Цена 350 грн.

Зроблено у Великобританії.

- Незмивний кондиціонер для блиску та зволоження волосся Philip Kingsley Pure Colour 20 мл

Ця інноваційна процедура, розроблена, щоб доповнити вашу рутину теплової укладки, створює невидиму невагому вуаль, яка надає волоссю дзеркального блиску й ефективно приборкує своє волосся, що в'ється.

Термозахист до 190 °C, а також захист від ультрафіолетового випромінювання та вільних радикалів, щоб зберегти яскравість вашого кольору. Формула містить легку суміш силіконів, які не накопичуються на вашому волоссі, для захисту та кондиціонування, надаючи йому сяйного вигляду. Крім того, фітантріол надає еластичність і блиск, оскільки покращує текстуру пошкодженого, обробленого хімікатами волосся і сприяє утриманню вологи.

- Засіб для зміцнення та відновлення кінчиків волосся Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy, 20 мл

Перший у своєму роді засіб для захисту, зміцнення та відновлення пошкоджених кінчиків волосся. Цей крем працює як на поверхні волосся, так і проникаючи глибоко всередину. Відновлює ушкоджені зв'язки, зміцнює й ущільнює структуру волосся.

Миттєво запечатуючи посічені кінчики цей засіб, вже після першого застосування, дарує волоссю здоровий і доглянутий вигляд. Утворюючи на волоссі захисний шар, він запобігає майбутнім ушкодженням, викликаним ультрафіолетовим випромінюванням, забрудненням і засобами укладання. Ця властивість має довгограйний ефект і зберігається впродовж 3 водних процедур.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари