Всі категорії
Додати товар

Маска-спрей з кератином 10 в 1 infinity sinergy 150мл

675 грн
Опис

Короткий опис:

- Реконструкція зсередини;
- Миттєве зволоження;
- ТЕРМОЗАХИСТ;
- Захист від сонячних променів;
- Гладкість волосся;
- Запобігає посіченим кінцям;
- Подовження укладки;
- Надання об'єму тонкому волоссю;
- Захист кольору;
Виробник: Італія

Опис
Infinity - це революційно-інноваційний продукт миттєвої дії з кератином, маска-спрей для всіх типів волосся. Дія спрямована на реконструкцію зсередини, миттєве зволоження, термозахист та захист від сонячних променів, гладкість волосся та запобігання посіченим кінцям, подовження укладки та надання об'єму тонкому волоссю, захист фарбованого волосся від втрати кольору, зволоження та відновлення волосся.

Спосіб застосування:
Розпилити на вологе волосся, розчесати і продовжити укладку. Не змивати.

Склад:
Aqua(water), Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Argania Spinosa Kemel Oil, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Disodium EDTA, Exhylhexyl, Mechoxycinnamate, Leuconostoc/Radis Root Ferment Filtrate, Panthenol, Quaternium-80, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal.

Властивості:
Активними компонентами являється: Гідралізований кератин рослинного походження, який в основному добувають з кукурудзи, пшениці, рису, ячменю. Складається з ланцюжків амінокислот, багатих вітамінними комплексами і мікроелементами. Це природній білок з якого складається волосся, відновлює його структуру, живить, та надає життєву силу.
Гідралізований кератин завдяки низькій молекулярній масі утворює захисну плівку, дає об'єм, зміцнює.
Проникає в кутикулу волосся, заповнюючи пошкоджені місця і відновлюючи його структуру. Він може заповнити порожнечі в кутикулі, які можуть бути викликані хімічною обробкою, тепловими процедурами або механічним пошкодженням, таким як розчісування або використання інструментів для укладання волосся.
Гідролізований кератин може покращити еластичність волосся, забезпечуючи йому еластичність і спроможність витримувати розтягування без ламкості.

SYNERGY Cosmetics (Italy)

Високотехнологічна веганські лінійка професійної косметики для догляду за волоссям, формули якій засновані на натуральних компонентах, витяжках і ефірних маслах.

SINERGY Cosmetics - це дорогоцінний еліксир з цінних олій та запатентованого унікального комплексу, розроблена спеціально для кожного типу волосся, шкіри голови і специфіки заявленої проблеми. Кожен інгредієнт старанно підбирається і проходить ретельну перевірку для досягнення максимальної ефективності і результату.

Всі продукти серії SYNERGY Cosmetics здатні повернути вашому волоссю їх природну красу і здоров'я, глибоко проникаючи всередину волосини і відновлюючи його структуру, Шампуні, кондиціонери, маски і сироватки насичують волосся поживними компонентами, підтримує гідробаланс волосся і шкіри голови, а так само створюють всі умови для захисту та запобігання пошкоджень та виснаження.

Місія компанії - створити максимально дієвий екологічний продукт для розкриття всієї краси вашого волосся і зробити цю Красу доступною для кожного

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 150мл