Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти випадіння волосся plus sinergy 60 мл італія

795 грн
Опис

Sinergy енергетизуюча сироватка для волосся, схильного до випадання: Засіб для запобігання та лікування від випадання волосся. Збагачена активними речовинами рослинного походження (береза, шавлія, м'ята, розмарин), які мають антиоксидантну дію та сприяють активізації кровообігу шкіри, даючи доступ кисню до цибулини волосся. Шкірні тканини омолоджуються, а шлаки, що накопичуються біля коріння волосся, видаляються.

Береза: завдяки очисній здатності видаляє надлишок шкірного сала, стимулює нейтралізацію токсичних речовин на рівні шкіри голови, сприяє стабілізації оптимальних умов росту волосся.

М'ята та шавлія: їх комбінована дія полягає в протикислих, антисептичних, бактерицидних, освіжаючих та відновлюючих властивостях.

Розмарин: має властивості протимікробні, антиокислювальні, антисептичні, тонізуючі, відновлюючі. Найкращий стимулятор кровообігу, сприяє процесу оновлення шкіри.

Програма застосування сироватки проти випадання волосся:

інтенсивне лікування (4/6 тижнів): Після використання Енергетизуючого шампуню Sinergy, хоча б двічі на тиждень наносити ампулу Енергетизуючої сироватки. В решту днів тижня, щодня розподіляти на шкіру голови одну ампулу Енергетизуючої сироватки, не обполіскуючи волосся.
Підтримуюче тижневе лікування в салоні або в домашніх умовах: Після закінчення інтенсивного курсу для продовження лікування з метою запобігання появі нових ознак захворювання, необхідно наносити дві ампули Енергетизуючої сироватки після очищення голови спеціальним шампунем.
Характеристики:

Бренд: Sinergy;
Призначення: для волосся;
Дія: проти випадіння;
Об'єм: 60 мл;
Вид: Сироватка;

Опис
Сироватка для профілактики та лікування випадіння волосся. Рецептура збагачена Екстрактами Берези, Шавлії, Ментолу та Розмарину, які зупиняють випадіння та пришвидшують ріст волосся. У результаті покращується кровообіг шкіри голови, оновлюється верхній епідермальний шар та нормалізується робота залоз шкіри голови.
Спосіб застосування:
Нанести на чисту шкіру голови невеликими дозами та втерти подушечками пальців. Засіб не потребує змивання - У цілях профілактики випадіння волосся (сезонне) використовуємо 1 -2 рази в 7 днів протягом 1.5 місяця - При лікуванні випадіння волосся використовуємо 2-3 рази в 7 днів протягом 3-4 місяців

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Рожевий
Розмір:
  • 60мл