Всі категорії
Додати товар

Milbon емульсія для професійного догляду та захисту волосся deesse's elujuda graceоn...

1300 грн
Опис

Нова незмивна емульсія для професійного догляду. Зволожує кінчики, запобігає розщепленню та ламкості волосся, підвищує рівень зволоження, надає волоссю доглянутого вигляду, зовсім не склеює і не обтяжує. Підходить для щільного і дуже сухого волосся навіть якщо воно тонке.

Унікальна формула новинки Deesee's ELUJUDA Grace оn Emulsion містить олії трьох видів (аргани, баобаба, elastic oil), за рахунок яких відбувається ефективне та тривале зволоження волосся на найглибшому рівні. Але це не просто зволоження! Волосся стає відразу ж живим, м'яким, еластичним, ефект від використання цієї емульсії такий же, як від салонного укладання волосся. Захищає від агресивних факторів навколишнього середовища та термодії!

Містить CMADK Ⓡ (карбоксиметилалаланіл дисульфід кератину, протеїновий компонент для інтенсивного відновлення білкового каркасу волосся). Емульсія також містить кератин, колаген, легкі форми силіконів, які заповнюють пошкоджені ділянки волосся та зісковзують із неушкоджених. Додаткове пом'якшення та надання пружності жорсткому волоссю надає аква-колаген.

Дуже красивий флакон із важкого блискучого прозорого пластику схожого на скло.

Спосіб застосування: використовувати невелику кількість емульсії Deesee's ELUJUDA Grace оn Emulsion на вологому вимитому волоссі. Спочатку нанести необхідну кількість натискань дозатора на долоні та розігріти між ними. Потім слід розподілити незмивний засіб рухами, що розгладжують, по довжині волосся:

коротке волосся - одне натискання
середня довжина - два натискання
довге тонке волосся - два з половиною натискання
довге густе волосся - три з половиною натискання
Спочатку нанести на кінчики з внутрішньої сторони, потім з внутрішньої сторони пасм від середини довжини і до кінчиків. ELUJUDA Grace, що залишилося на долонях, оn Emulsion нанести, розгладжуючи пасма між долонями.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Червоний
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Продавець
maryn...
Yam_ukraine
Бровари
0% виконаних замовлень
Була