Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Капсули-вітаміни для волосся ellips

135 грн
Опис

Сила лотоса (голубі)
М’якість сакури (червоні)
Сяйво кольору (фіолетові)

Вітаміни для волосся Ellips 💕

Це цілюще масло, що надає моментальний оздоровлюючий ефект. Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс 💧, багатий мінералами та мікроелементами, які живлять та зволожують пасма по всій довжині.

📩Спосіб застосування:

Вимити волосся, просушити рушником, відкрити ножицями 1 капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити та укладати волосся звичайним способом..

💙Лотос - для інтенсивного відновлення ламкого та посіченого волосся. Концентрована формула зміцнює структуру волосся та захищає від пошкоджень. Лімітована японська серія для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся.

Незмивні вітаміни-олія для волосся з олією камелії, екстрактом блакитного лотоса та вітамінами A, C, E і Pro-Vit B5. Покращують стан і зовнішній вигляд волосся, захищають від гарячих температур, надають еластичність і м'якість волоссю.

❤️Сакура - . Незмивні вітаміни-масло для волосся з маслом камелії, екстрактом сакури та вітамінами A, C, E і Pro-Vit B5. Покращують стан і зовнішній вигляд волосся, захищають від гарячих температур.

💜Марокканська олія робить волосся гладким і слухняним. Соняшникова олія надає регенерувальну дію, зберігає насиченість кольору та здоровий вигляд волосся. Основні переваги: - моментально вбирається; - захищає пігменти волосся від поблечення на сонці, втрати яскравості та блиску; - створює термозахисний шар проти впливу гарячого фена або прасок. Тип волосся: для фарбованого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 8мл