Всі категорії
Додати товар

Професійна лінійка для відновлення волосся з марулою

1200 грн
Опис

Набір з олією марули подарує вашому волоссю розкішний догляд. В олії марули на 60% більше корисних компонентів, ніж в аргановій. Набір підходить для догляду за всіма видами волосся. Всі засоби з набору не містять парабенів.

 

В наборі 6 професійних засобів:
Олійка і сперей 12в 1 в набір не входить!

 

1)Професійний зволожуючий шампунь з олією марули.

Шампунь містить комплекс рослинних олій та екстрактів. Олія марули і аргани повертають красу і силу волосся, глибоко зволожують, відновлюють їх структуру, забезпечують блиск і шовковистість, захищають волосся від впливу УФ-променів. Для всіх типів волосся. Не містить парабенів.

Спосіб застосування:

Нанести на вологе волосся, спінити, змити.

2)Професійний зволожуючий кондиціонер. Допомагає пом'якшити волоски і закрити лусочки після миття. Він прибирає жорсткість, ламкість і полегшує розчісування (400 мл). 

 

3) Професійна маска для волосся. Активні компоненти маски ретельно живлять, зволожують локони, надають дзеркальної гладкості і природного блиску (300 мл).

 

4)Професійний термозахисний спрей для волосся з олією марули

 

Ефективний захист волосся від термічної дії. Формула з нано-молекулами білків, що відновлюють структуру волосся. Містить UVA-UVB фільтри. Захист кольорів. Без сульфатів. Для будь-якого типу волосся.

 

Спосіб застосування

Нанести на вологе або сухе волосся з відстані 15-20 см. Не змивати.

 

5) Професійна олія марули для волосся

 

Олія марули для волосся інтенсивно зволожує та живить волосся. Підвищує пружність та еластичність. Має високий вміст олеїнової кислоти, що діє на клітинному рівні. Відновлює січене, ламке волосся. Без сульфатів та глютену. Для будь-якого типу волосся.

 

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість на вологе волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 400мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?