Всі категорії
Додати товар

Багатоцільова натуральна поживна рицинова олія briogeo b. well organic + cold-pressed...

794 грн -2% 779 грн
Опис

Оригінал
Об'єм 45 мл

Ключові переваги:
— Багатоцільова поживна олія для волосся, шкіри голови, брів і шкіри голови.
— Формула із сильним вмістом жирних кислот і мінералів
— Чиста натуральна формула 6-FreeTM

Інгредієнти:
— 100% органічна * рицинова олія холодного пресування: олія є м'яким, натуральним зволожувачем, багатим на вітамін Е й омега-жирні кислоти, як-от рицинолова кислота, для захисту та догляду за шкірою та волоссям.

Це 100% чиста й органічна рицинова олія холодного пресування підтримує здоров'я волосся, шкіри голови, шкіри та брів. Унікальний метод холодного пресування зберігає ключові поживні речовини, наявні в насінні кліщини після збирання врожаю, що дає змогу отримати найпотужнішу формулу, багату на жирні кислоти та мінерали. Наша рицинова олія сертифікована як справедлива та справедлива для життя, і кожна покупка безпосередньо фінансує громадські програми в індійському районі Катч.
КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

100% органічна рицинова олія холодного пресування: універсальне харчування, що ідеально підходить для волосся (навіть для приборкання волосся, шкіри голови, шкіри шкіри та брів); м'який натуральний зволожувач, багатий на вітамін Е й омега-жирні кислоти, як-от рицинолева кислота, для захисту та живлення шкіри та волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари