Всі категорії
Додати товар

Арганова олія для волосся lador premium morocco argan oil 100 ml

560 грн
Опис

La'dor Premium Morocco Argan Oil – це найкраще рішення для підтримки природної краси волосся.

Оброблена за старовинними технологіями натуральна олія аргани позитивно впливає на стан волосся та шкіри голови. Цей чудодійний засіб вважається найціннішим у косметології, він миттєво покращує стан локонів.

Основний компонент - марокканське арганова олія. Завдяки йому ваші локони набудуть блиску і стануть еластичнішими і міцнішими. Воно також підходить для фарбованого волосся, допомагає зберегти колір та відновити структуру. Олія багата на вітамін Е та жирними кислотами, які роблять локони блискучими, м'якими та здоровими. Воно добре утримує природну вологу, завдяки чому повертає волоссю пружність.

🌿 Основні компоненти:
- Марокканська арганова олія - ​​інтенсивно живить, максимально зволожує волосся. Відмінна профілактика від лупи та подразнень шкіри голови. Прискорює ріст волосся.
- Масляний екстракт жожоба - володіє властивостями кондиціонера. Зволожує та надає волоссю блиску.
- Олива - надає блиску та краси волоссю.
- Диметикон - має антистатичні властивості. Завдяки ньому волосся не пушиться і легко розчісується.

➡ Спосіб застосування: розітріть в долонях оптимальну для довжини волосся кількість олії La'dor Premium Argan Hair Oil. Нанесіть масло на сухе волосся, приділяючи особливу увагу пошкодженим ділянкам та посіченим кінчикам.

✅ 100 мл.

✅ Склад: Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл