Всі категорії
Додати товар

Arifoğlu 100% чиста та натуральна олія чорного кмину 50 мл

750 грн
Опис

Arifoğlu 100% чиста та натуральна олія чорного кмину 50 мл
Інгредієнти: олія чорного кмину (Nigella Sativa)
У складі олії чорного кмину — 26 жирних кислот: 18 ненасичених та 8 насичених. Ці сполуки відповідають за правильний обмін речовин та позитивно впливають на весь організм. Основні: лінолева Омега-6, олеїнова Омега-9, ліноленова Омега-3, пальмітинова та стеаринова. Також до складу олії входять фосфоліпіди, фітостероли, вітаміни Е та D, А, С, B, фосфор, кальцій та залізо, а також поживні речовини: сіль фолієвої кислоти, кальцій, залізо, мідь, цинк, фосфор, білки та незамінні амінокислоти.
Олія чорного кмину на волосся благотворно впливає: сприяє регенерації шкіри голови, бореться з лупою, живить. Секрет в тому, що воно здатне нормалізувати обмін речовин, рух крові і кисню в шкірі. А це надає зміцнювальний вплив на волосяні цибулини. Тому волосся починає краще рости і перестає випадати.
акож олія чорного кмину: прискорює регенеративні функції шкіри; загоює рубці; усуває пігментацію; розгладжує та підтягує шкіру; бореться з акне, набряками; посилює крово- та лімфоток. Олія кмину - перевірений засіб від пігментних плям, вікових та мімічних зморшок, від акне та фурункулів.
Зберігати в недоступному для дітей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Його не рекомендується вживати при підвищеному тиску, вагітності та годуванні груддю. Походження: Туреччина

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари