Всі категорії
Додати товар

Крем-олія garnier botanic therapy рицинова олія та мигдаль, для слабких, схильних до...

270 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

385 грн
Опис

Крем-олія Garnier Botanic Therapy Касторова олія та мигдаль, для слабких, схильних до віпадання волосся, 200 мл ГЕРМАНІЯ
Виробництво — Німеччина!
Крем-олія Garnier Botanic Therapy Касторова олія та мигдаль, для слабких, схильних до випадання волосся, 200 мл
Крем-олія Botanic Therapy «Касторова олія та мигдаль» зміцнює слабке, схильне до випадання волосся. Це відновлювальна терапія для локонів, які потребують особливого догляду, захисту та живлення. Рицинова олія створює невидиме покриття, що захищає волосся від негативного впливу довкілля. Засіб зміцнює пасма, стимулює їх ріст, надає щільність і еластичність.

Крем-олія пригладжує лусочки по всій довжині волосся, забезпечуючи гладкість і привабливий блиск пасом до самих кінчиків. Продукт усуває сухість локонів, запобігає ламкості та випаданню. Це незамінний засіб для тих, хто фарбує, освітлює або робить хімічну завиву пасом, любить змінювати образи та зачіски.

Мигдальна олія в складі продукту забезпечує локони необхідними для здоров'я та краси вітамінами, мінералами та мікроелементами. Зволожувальні компоненти зберігають оптимальний рівень вологи, усувають ламкість пасом, сприяють інтенсивному відновленню їхньої пошкодженої структури.

Крем-олія Botanic Therapy «Касторова олія та мигдаль» покращує процеси регенерації шкірного покриву голови на клітинному рівні, нормалізує обмінні процеси та оздоровлює волосся.

Термін придатності: не вказаний

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був