Всі категорії
Додати товар

Средство для восстановления посеченных кончиков волос lador keratin power glue - 15 г

69 грн
Опис

Keratin Power Glue Lador від корейського бренду Lador насичить сухе та тьмяне волосся корисними вітамінами, допоможе його вилікувати, поверне початкову цілісність, відновить гідроліпідну оболонку волосяного стрижня та захистить вже здорові пасма.

Сироватка для волосся розроблена на основі керамідів, кератину, колагену, равликового муцину та олії моринги. Вона нормалізує баланс шкіри та проникає всередину волосся, згладжуючи лусочки та усуваючи пошкодження кожної волосинки.

Якщо ви хотіли зробити ламінування і зробити відновлення структури кожного пасма, але не наважувалися піти в салон, тому що зупиняла ціна процедури ця лінія для вас знахідка! Один «клей» замінює кілька процедур у гарному салоні.

Слухняне, гладке, блискуче і шовковисте волосся після хімії або фарбування більше не мрія, а реальність разом з корейським брендом Lador! Тепер ви можете сміливо робити вечірні зачіски за допомогою фена, стайлера, плойки або термобігудів. Відновлення січеного волосся в домашніх умовах - досить швидка і легка справа, яка під силу кожному

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари