Всі категорії
Додати товар

Медавіта 4*15мл instant magnifying serum / сироватка миттєвої дії для реконструкції волосся

1600 грн
Опис

Сироватка миттєвої дії для реконструкції волосся (pH 4) — це активний концентрат амінокислот і мінералів живить білкову структуру волосся і глибоко регенерує стрижень волосся. Миттєво робить його сильнішим і м’якшим.

Рекомендується для використання в домашньому догляді після салонної процедури відновлення волосся PRODIGE для збереження та посилення результатів реконструкції та відновлення пошкодженого волосся.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

РЯТІВНА ЛІПОСОМА
Містить три амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (лейцин, ізолейцин, валін), креатин і гідролізовані білки спельти, які живлять білкову структуру волосся. Ліпосоми допомагають переносити молекули у волокна волосся. Вони працюють, відновлюючи волосся на рівні кортексу, щоб волосся миттєво ставало більш сильним, м’яким і довгим.

МІНЕРАЛИ (МІДЬ, ЗАЛІЗО, КРЕМНІЙ, ЦИНК, МАГНІЙ)
Неорганічні сполуки, що містяться в багатьох тканинах. Відіграють важливу роль у біологічних функціях. Насичують волосся необхідним живленням, залишаючи його здоровим, блискучим. Впливають безпосередньо на його структуру і ріст.

AMINO CONCENTRÉ
Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктуризують волосся, заповнюючи пустоти в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, гереметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

ТАУРИН
Амінокислота, яка відновлює структуру кортексу, зміцнює волосяний фолікул, стимулює ріст волосся. У результаті повністю відновлює життєву силу волосся.

ГЛІЦЕРИН
Зміцнювальний, зволожувальний засіб, надає шовковистості.

КЕРАМІДИ
Захищають поверхню волосся від згубного впливу, запобігають ламкості та сухості волосся. Це один з основних компонентів рогового шару, який «склеює» клітини між собою, міцно зв’язуючи їх разом. Зберігає волосся зволоженим еластичним, надає йому сили і здорового вигляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • 60мл