Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся "живлення і м'якість балі" ellips 6 х 1 мл hair vitamin balinese...

130 грн
Опис

Живлення та помякшення Балі з олією плюмерії та олією жасмину (6x1мл) - вітамінний комплекс живить волосся, відновлює його природний блиск, інтенсивно зволожує та робить його гладеньким і шовковистим. Капсули містять олію, яка легко вбирається у волосся, не лишаючи жирного сліду. Має приємний аромат, який довго тримається. До складу фходить ефірна олія плюмерії і жасмину. Вітамінами A, C, E і провітамін B5.

Спосіб застосування: вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу та нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити та укладати волосся звичайним способом.

ЧОМУ ВАМ ВАРТО ПРИДБАТИ КОСМЕТИКУ САМЕ У НАС:

1. Якість продукції: Ми пропонуємо високоякісні косметичні продукти, що пройшли суворий контроль якості.

2. Широкий асортимент: У нашому магазині представлений великий асортимент косметичних брендів і продуктів.

3. Професійні консультації: Наша команда піклується про клієнтів і намагається задовольнити їхні запити. Ми готові надати консультації, рекомендації та відповіді на всі питання, щоб зробити покупки в нашому магазині максимально приємними і зручними.

4. Акції та знижки: Ми регулярно надаємо нашим клієнтам різні акції, знижки та спеціальні пропозиції.

5. Швидка доставка та зручні умови: Ми прагнемо забезпечити швидку доставку замовлень і пропонуємо зручні умови оплати. Ми гарантуємо надійне пакування кожного замовлення, щоб ви отримали свої товари вчасно та в ідеальному стані. Дарим бесплатную доставку от 500 гривен.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари