Всі категорії
Додати товар

Сироватка концентрована для сухого волосся matrix biolage hydrasource cera-repair 10x10 ml

580 грн
Опис

Вік: 🔞
🤗Призначення: зволоження, відновлення, очищення, живлення, термозахист.
😎Класифікація: професійна
☝️Тип волосся: сухе
Країна ТМ: 🇺🇸

✅призначений для зволоження, відновлення та зміцнення пористого та зневодненого волосся, позбавленого природної краси та життєвої енергії.
✅Спеціально розроблена формула, що не містить парабенів, забезпечує інтенсивне зволоження та харчування волосяних цибулин, ефективно усуваючи сухість та ламкість.
✅Екстракти алое-вера та маракуї насичують шкіру голови поживними речовинами, збагачуючи вітамінами та мікроелементами, активізуючи регенеративні процеси, зміцнюючи та відновлюючи структуру волосся від коренів до самих кінчиків, роблячи їх еластичними та шовковистими.
✅Поповнюючи брак керамідів, інтенсивна сироватка покращує структуру і зовнішній вигляд пасмів, запобігаючи сухості і ламкості, позбавляючи кінчиків, що січуться, прибираючи зайву пухнастість і полегшуючи розчісування.

🔥Концентрат для волосся від Matrix - універсальний засіб, який ідеально доглядає за неживими і пересушеними кучерями, даруючи сліпучий блиск і розкішний об'єм.
☝️Продукт можна також використовувати як термозахист перед укладанням локонів у зачіску.

❗️Спосіб застосування: масажними рухами, розподілити вміст тюбика на вимите, віджате 🧖‍♀️ рушником волосся. Починати із найбільш пошкоджених ділянок. Залишити на 5-10 хвилин. 🚿Змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
100 мл