Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сироватка для відновлення волосся milbon deesse's elujuda graceоn serum 120мл

1100 грн
Опис

Новий професійний догляд, що не змивається, для відновлення захисту волосся на основі легкої олії. Сироватка має лікувальні властивості, знімає запалення, оздоровлює шкіру. Зволожує кінчики волосся, запобігає розщепленню і ламкості волосся, підвищує рівень зволоження, надає волоссю доглянутого вигляду, зовсім не склеює і не обтяжує. Підходить для всіх типів волосся.

Унікальна формула новинки Deesee's Elujuda Graceоn Serum містить олії трьох видів (аргани, баобаба, elastic oil), за рахунок яких відбувається ефективне та тривале зволоження волосся на найглибшому рівні. Але це не просто зволоження! Волосся стає відразу ж живим, м'яким, еластичним, ефект від використання цієї олії такий же, як від салонного укладання волосся. Захищає від агресивних факторів навколишнього середовища та термодії!
Спосіб застосування

Використовувати невелику кількість сироватки на вологому вимитому волоссі. Спочатку нанести необхідну кількість натискань дозатора на долоні та розігріти між ними. Для короткого волосся достатньо кількості від 1 натискання дозатора, середніх – 2, довгих тонких – 2, довгих густих – 3 натискань. Спочатку нанести на кінчики з внутрішньої сторони, потім із внутрішньої сторони пасм від середини довжини і до кінчиків. Що залишилося на долонях Elujuda Graceоn Serum нанести, розгладжуючи пасма між долонями.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл