Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Top beauty професійна арганова олія для волосся 50 мл.

210 грн
Опис

Професійна олія для волосся Top Beauty з олією аргани

Відновлювальна олія українського бренда Top Beauty Argan Oil стане незамінним у догляді за сухим, ослабленим волоссям, а також за сухості шкіри голови досить просто нанести олію на волосся, використовуючи в комплексі з іншими продуктами Top Beauty — і ви відразу відчуєте її корисну дію.

Відразу ж після нанесення волосся набуде доглянутого вигляду, стане сяйним і гладким. З кожним використанням олія насичуватиме живлющою вологою та корисними речовинами, захищатиме від зовнішнього впливу й у такий спосіб запобігатиме зневодненню і ламкості, зміцнюватиме та відновлюватиме структуру, запобігатиме пошкодженню.

Арганова олія для волосся Top Beauty Professional Hair Argana Oil один із найсильніших засобів для швидкого оздоровлення та відновлення волосся, особливо сильно ослабленого, сухого та схильного до ламкості внаслідок частих фарбувань або ж термічного впливу.

Олія зміцнює структуру пасом по всій довжині, справляється з проблемою посічених кінчиків, пом'якшує, повертає дивовижну гладкість, робить пасма слухняними для створення будь-якої укладки. Пом'якшує жорстке волосся, робить його еластичним, слухняним, легко розчісується. Арганова олія ефективно зволожує волосся, забезпечує йому повноцінний догляд, живить і відновлює.

Основні компоненти:

Олія аргани , що здавна славиться багатим складом із вітамінів, поліфенолів, жирних кислот і мікроелементів. Під час використання арганової олії вдається швидко відновити структуру пасом, зміцнити волосяні фолікули, надати волоссю еластичність і забезпечити потужний захист проти ультрафіолету та інших чинників (температурних перепадів, вологості, термічного впливу, фарбування). Олія активує вироблення колагену та кератину — природних складників волосся.
Олія марулі інтенсивно зволожує й живить волосся. Підвищує пружність і еластичність. Має високий вміст олеїнової кислоти, що діє на клітинному рівні. Відновлює посічене ламке волосся. Без сульфатів і глютену.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була