Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти випадіння волосся thalia scalp lab, 100 мл

349 грн

розпродаж до 16 Травень

279 грн
Опис

222107

Дермокосметичні продукти серії SCALP LAB з доведеною лікувальною дією покликані нанести нищівного удару випадінню волосся. Сироватка містить унікальний зміцнюючий комплекс Procapil™, доповнений Д-пантенолом, кофеїном, біотином і ніацинамідом, що діють синергетично і прицільно на основні причини випадіння волосся. Продукт підвищує вологостійкість волосся, запобігає ламкості, сприяє розгладженню поверхні кожної волосинки та посилює блиск. Легка формула сироватки не залишає на волоссі відчуття жирності. Підходить для щоденного використання. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести сироватку на шкіру голови за допомогою піпетки та помасажувати кінчиками пальців, щоб забезпечити краще поглинання. Не змивати. Для отримання помітного ефекту засіб слід використовувати регулярно протягом 4-6 тижнів у поєднанні з іншими продуктами серії SCALP LAB проти випадіння волосся.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, бутиленгліколь, гліцерин, полісорбат 20, пантенол, натрій PСА, феноксиетанол, ніацинамід, ксантанова камедь, кофеїн, віддушка, сік листя алое вера, біотин, алантоїн, етилгексилгліцерин, ППГ-26-бутет-26, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, лимонна кислота, сорбат калію, бензоат натрію, апіхенін, молочна кислота, триетаноламін, олеанова кислота, біотиноїл трипептид-1, кумарин, ліналоол, лімонен.
Стать; Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл