Всі категорії
Додати товар

Gisou лімітований набір hair repair & intense hydration duo

2500 грн
Опис

Відкрийте для себе набір для відновлення та інтенсивного зволоження волосся, миттєві та довгострокові результати для відновлення пошкоджень, інтенсивного зволоження та підвищення блиску - заощаджуйте 30% на цьому наборі обмеженої серії.Клінічно доведена сироватка для відновлення волосся Honey Infused відновлює ушкодження, запечатує посічені кінчики та зміцнює волосся разом із нашою відзначеною нагородами, найпопулярнішою культовою олією для волосся, що миттєво посилює блиск, приручає завивку та зволожує як завершальний штрих для будь-якого стилю.

В основі обох формул олії Mirsalehi Honey & Bee Garden є найкращим поєднанням для найглянцевішого, найсильнішого і найблискучішого волосся.

У наборі :

Повнорозмірний серум 30 мл.

Застосування

Дозуйте на долоню і обережно втирайте. Нанесіть на вологе волосся, пропрацюйте по довжині, концентруючись на кінцях. Дозування залежить від товщини та довжини волосся, почніть з однієї крапельниці та використовуйте більше за необхідності. Не змивайте.

Тревел олія 20 мл.

Застосування

Декілька крапель на чисте, вологе волосся нанести по всій довжині, рівномірно розподілити і висушити волосся. Для фінішного результату можна наносити на сухе волосся, але меншу кількість. Особливо підходить такий метод для пухнастого і неслухняного волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой