Всі категорії
Додати товар

Відновлююча арганова олія naobay 30 мл

900 грн -50% 450 грн
Опис

Оновлююча арганова олія марки Naobay виробляється зі 100% сировини природного походження. Він бореться зі старінням клітин та їх симптомами. Містить чисті натуральні олії, такі як арган, грейпфрут та кунжут.

Олія аргани допомагає запобігти зморшкам, надає шкірі еластичність та створює бар'єр, який зберігає гідратацію та лікує роздратування. Це потужний антиоксидант, що прискорює загоєння поверхневих ран. Олія виноградних кісточок використовується через його пом'якшувальні властивості. Має легку консистенцію, швидко вбирається і робить шкіру гладкою і шовковистою. Це винуватець омолодження. Кунжутна олія має пом'якшувальну, пом'якшувальну та зволожуючу дію і зміцнює захисний шар шкіри.

Іспанський бренд NAOBAY, або Natural and Organic Beauty and You, спирається на багаторічний досвід своїх засновників та пропонує якісну натуральну косметику в цікавій дизайнерській упаковці. NAOBAY для власної упаковки використовує перероблені або легко recyklovatelні матеріали. У композиції можна знайти до 60 різних рослинних олій, екстрактів та натуральних олій найвищої якості.

Олія сертифікована Ecocert Cosmos.

Використання: нанести три краплі на очищену шкіру та масажувати.

Порада: масло можна додавати до ваших улюблених кремів, щоб підвищити їх ефективність.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари