Всі категорії
Додати товар

Чудо-сироватка для відновлення шкіри голови it’s a 10 haircare scalp restore miracle...

500 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з США, повнорозмір 88.7мл.

Ціна на офіційному сайті $33 (1320грн!)

Легко визначити, коли шкіра голови вийшла з балансу – свербіж, печіння, сухість, а волосся також починає виглядати тьмяним і млявим. Проблема полягає в тому, що на поверхні шкіри
занадто багато жиру, який утримує повсякденні бактерії, змушує мертві клітини шкіри групуватися разом, утворюючи пластівці, і викликає свербіж і запалення у відповідь. Чудо-сироватка 10 Scalp Restore Miracle Serum містить природні інгредієнти, які допомагають відновити баланс жирної шкіри та зменшити дискомфорт, який вона може спричинити. Відчуття охолодження від цієї кремоподібної процедури достатньо м’яке, щоб використовувати його щодня, але
достатньо потужне, щоб забезпечити серйозне, тривале полегшення від роздратованої шкіри голови.

Інгредієнти:

Scalposine™ - Допомагає очистити шкіру голови, відновлюючи мікробіоту шкіри голови для відновлення здорової шкіри голови та підвищення її комфорту.

Енергійний комплекс - засіб для гарного самопочуття: охолоджуючі ефірні олії не тільки заспокоюють і розслаблюють роздратовану шкіру голови, але й допомагають підтримувати здоров'я та зволоження волосся.

Гліколева кислота - потужний рідкий ексфоліант, який видаляє омертвілі клітини шкіри та надлишки жиру, залишаючи шкіру голови чистою та свіжою. З покращенням здоров’я шкіри голови стан волосся також покращується – від самого кореня. Результат — блискуче, сильніше та слухняніше волосся.

Гіалуронат натрію – ця кислота надзвичайно легка, що робить її ідеальною для заспокоєння сухої або сверблячої шкіри голови, не обтяжуючи волосся та не залишаючи небажаного наросту. Завдяки належному зволоженню шкіри голови вона стає більш стійкою до подразників і запалень, що дозволяє волоссю рости блискучим і з меншою кількістю лусочок.

10 переваг у кожній пляшці:

1) Допомагає відновити баланс шкіри голови

2) Заспокоює проблемні зони

3) Допомагає зменшити свербіж і лущення шкіри голови

4) Глибоко зволожує

5) Допомагає зменшити жирність

6) Допомагає зміцнити волосся

7) Живить волосся та шкіру голови

8) Надає блиск

9) Прохолодне освіжаюче відчуття

10) Безпечний для фарбованого волосся

особливості:

Безпечний колір

Без парабенів

Веганський

Сертифікований

Як: нанесіть безпосередньо на шкіру голови та помасажуйте. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно промити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Тип:
Сироватка для волосся

Схожі товари