Всі категорії
Додати товар

Олія для відновлення волосся esthetic house cp-1 bright complex weightless hair oil

625 грн
Опис

Олія Esthetic House CP-1 Bright Complex Weightless Hair Oil живить і відновлює волосся, пом'якшує та зволожує кінчики, дарує здоровий блиск, зміцнює, захищає від термозамінності та шкідливих чинників довкілля.

Має легку текстуру оліїстого флюїду, готує до укладання та полегшує розчісування, зволожує без обважнення. Розгладжує, відновлює фарбоване та знебарвлене волосся, дарує здоровий блиск тьмяному волоссю. Бореться з ламкістю, ущільнює, зміцнює структуру волосся. Утворює невидимий захисний шар, який огортає волосся й запобігає пошкодженню.

🌿 Основні компоненти:
- Гідролізовані протеїни шовку огортають волосся невидимою захисною вуаллю, яка утримує вологу, усуває сухість і захищає від шкідливих чинників довкілля.
- Амінокислоти підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.
- Олія авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює та відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.
- Олія моринги живить і зволожує волосся, робить його м'якшим і шовковистішим. відновлює пошкоджену структуру.
- Арганова олія містить удвічі більше вітаміну E, ніж олія оливи, багата на незамінні жирні кислоти. Підвищує еластичність і відновлює нормальний рівень зволоженості, робить волосся м'яким і шовковистим, зміцнює структуру та знімає електризованість.

✅ Підходить для всіх типів волосся.

➡ Спосіб застосування: після миття шампунем нанесіть на вологе, підсушене рушником волосся, або нанесіть на сухе волосся перед розчісуванням або укладанням.

✅ Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Тип:
Олія для волосся

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?