Всі категорії
Додати товар

Кокосова олія для волосся і тіла / кокосова олія naturpro

75 грн

розпродаж до 24 Жов.

52 грн
Опис

Кокосова олія NaturPro - багатофункціональний б'юті-продукт природного походження, який чудово підходить для догляду за волоссям і шкірою тіла.

Завдяки великій кількості вітамінів і жирних кислот у складі, олія кокосу інтенсивно живить клітини, захищає локони і епідерміс від ультрафіолетового випромінювання, сприяє тривалому утриманню в ньому природної вологи.

NaturPro Coconut Oil також чудово підходить для масажів. З ним така процедура пройде приємно, легко і розслабляючи. Кокосова олія дуже швидко тане в руках, тому вона легко розподіляється по епідермісу.

Продукт не забиває пори, не створює відчуття жирної плівки, не обтяжує волосся. Цей засіб - відмінна профілактика ламкості пасом і раннього старіння шкірного покриву.

Натуральна кокосова олія — це глибокий природний догляд для волосся та шкіри.

Для волосся: -глибоко відновлює волосся. -запобігає випадінню та зволожує пошкоджене волосся. -надає волоссю пружність та блиск.

Для шкіри: -глибоко зволожує шкіру. -пом’якшує та живить шкіру тіла. -зменшує прояви втоми та уповільнює процеси старіння шкіри.

Особливості застосування

Для тіла: нанести необхідну кількість кокосової олії на чисту шкіру. Рекомендується використовувати у якості масажної олії.
Для волосся: нанести необхідну кількість кокосової олії по всій довжині волосся та на шкіру голови. Ретельно промити волосся через 30-60 хв. шампунем до повного очищення від залишків олії.

Об'єм: 100 мл.

Виготовлено в Україні, м. Дніпро.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Класифікація:
Мас маркет Натуральна
Тип волосся:
Всі типи волосся Жирне волосся Пошкоджене волосся Сухе волосся Тонке волосся
Особливості:
Без силікону Для чутливої шкіри голови Для сухої шкіри голови
Призначення:
Для відновлення волосся Для захисту волосся
Категорія:
Для жінок
Тип:
Олія для волосся

Схожі товари