Всі категорії
Додати товар

Кератинова сироватка для волосся таїті від gz store 100 мл

486 грн

розпродаж до 23 Травень

413 грн
Опис

Кератинова сироватка для волосся Таїті містить оптимальну кількість пшеничного кератину, який проникаючи в структуру волоска, відновлює пошкодження, а також розгладжує, надає гарної гладкості, доглянутого вигляду.

Ще у складі продукту є й інші необхідні локонам вітаміни, мікроелементи, амінокислоти. Ними багаті олії та екстракти рослин, гіалуронова кислота та хітозан. Тому купити кератинову сироватку необхідно як найкращий засіб для здоров'я волосся.

Вже після кількох застосувань помітний сприятливий ефект. Волосся стає більш щільним, пошкоджені ділянки заповнюються білками і життєво необхідною вологою, з'являється блиск і підвищується пружність. Також гідно оцінять органічну кератинову сироватку володарі кучерявих пористих локонів. Продукт злегка розгладить та усуне пухнастість, сухість, ламкість.

Сироватка для регенерації волосся для багатьох дівчат стала кращим захистом від ультрафіолетових променів, а також високих температур приладів для укладки (фена, прасування). Також її можна використовувати від кінчиків, що січуться, це допоможе відростити бажану довжину волосся. На відміну від синтетичного кератину, наша сироватка гіпоалергенна і не викликає алергій, дискомфорту і сверблячки.

Використання Таїті до миття волосся як масочку, витримуючи 30 хвилин. Або після миття обробіть волосся (особливо пошкоджені ділянки) залишивши на 10-20 хвилин, потім змийте теплою водою.

У холодильнику протягом 4 місяців, при кімнатній температурі 4-5 тижнів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл