Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти випадіння та для активного росту волосся

185 грн
Опис

🔥Не змивається сироватка проти випадіння та для вирощування волосся🔥 Засіб для швидкого лікування волосся від випадання. Результат гарантований ! ☝️Натуральний продукт! Тому сироватка дає наступний очікуваний результат: 💫Зменшує випадання 💫 Живить і зволожує шкіру голови 💫 Стимулює ріст нового волосся 💫Відновлює структуру волосся 💫Робить волосся блискучим і шовковистим 💫 Усуває лупу та свербіж 🧴Обсяг - 150мл. 💰Ціна - 170грн. До складу входить: ✔️Екстракт кореня женьшеню для волосся Дія на волосся: покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин в корені рослини живить волосяні цибулини. ✔️Аргінін -покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випадання. Для відновлення і зміцнення волосся. Сприяє зміцненню структури волосся, заповнює пошкоджені ділянки і відновлює цілісність волосяного стрижня. Для додання блиску волоссю. ✔️Ментол -мощный стимулятор роста волос , помогают снять зуд и отрегулировать деятельность сальных желез.
При нанесении ментол слегка пощипывает и холодит кожу, за счет чего усиливает приток крови к волосяным луковицам, укрепляет волосяные луковицы.

Витамины группы В отвечают за рост волос, от их зависит, насколько волосяные луковицы будут крепкими, а пряди густыми. Витамин В8 или биотин поддерживает липидный баланс кожи головы и противостоит появлению перхоти и секущихся кончиков. Цинк впливає на вигляд і зростання волосся , перешкоджає випаданню волосся і втрату блиску Зручний дозатор на пляшечці відміряє потрібну кількість сироватки. Застосування: наносити сироватку на коріння волосся і розтерти пальцями. Використовувати 2-3 р в тиждень , не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари