Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio dose booster chroma absolu бустер для блеска волос.

130 грн
Опис

Kerastase Fusio Dose Booster Chroma Absolu.
Бустер для блиску волосся.

120 мл — 1550 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Цей продукт доступний у розпиві.
5 мл — 130 гривень.
10 мл — 220 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Французький виробник Kerastase не розділяє поняття краси та здоров'я. Цей бустер чудово подбає про вашу укладку, зміцнить ваше волосся й подарує йому уп'ятеро більше сяйва! Формула засобу збагачена такою важливою для волосся мінеральною сіллю, як глюконат цинку, який слугує тут, як агент Аміноблеск.

Змішуючи бустер для сяйва волосся з концентратом у різних пропорціях, ви зможете отримати 20 різних складів для досягнення певного результату. Також ви зможете створити неповторний склад, який ідеально підійде саме вашому волоссю й максимально задовольнить їхні потреби.

Вже після першого застосування цього засобу ви отримаєте чудовий результат. Завдяки потужній взаємодії всіх своїх складників, буст миттєво трансформує фібру волосся, помітно оживляє пасма, а також дарує волоссю еластичність, блиск і енергію й гарантує стійкість укладання.

Спосіб застосування: використовувати засіб виключно з концентратом Fusio-Dose. Одягніть бустер на відкритий флакон концентрату Fusio-Dose, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім — проти, так, щоб доза з бустера потрапила у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним. Змініть бустер дозатором від флакона та розпиліть цілющу вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см. Якщо немає дозатора, нанесіть засіб руками. М'яко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку. Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою.
Досить застосовувати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази на місяць, користуватися м'яким шампунем, кондиціонером і 1-2 рази на тиждень — масками Kerastase для волосся вашого типу та досягнення бажаного ефекту.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари